боливийская спиральная цена

Сиромашна цена, но квалитет! За жал, повеќето продавници за миленичиња во кој било град, па дури и капитал не содржат аквариумски растенија во соодветни услови.

ОСТАВЬТЕ СООБЩЕНИЕ